Stichting Welzijn
Ouderen Zwijndrecht

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht

Telefoon: 078 -6206060
  Email   (info©swoz•com)  

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag
09:00 uur tot 17:00 uur
Vrijdag
09:00 uur tot 12:00 uur

Zoeken

Zoeken in de website
Typ uw zoekterm in de onderstaande tekstruimte in en klik op "Zoek".

Vrijwilligerswerk bij de SWOZ

spotlight3 (1)

 

Vrijwilligerswerk, gewoon doen!

 Vrijwilligerswerk

Dankzij zo’n 150 enthousiaste vrijwilligers kunnen ouderen en mensen met een beperking in Zwijndrecht langer en beter zelfstandig thuis wonen en deelnemen aan de maatschappij. Vrijwilligers bezorgen bijvoorbeeld maaltijden thuis en installeren alarmapparatuur. Ze zorgen ervoor dat de seniorenrestaurants op rolletjes lopen, doen klusjes in en om het huis en zorgen voor leuke, gezellige activiteiten.  

 

Gewoon doen!

Vele handen maken licht werk. Daarom zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligerswerk bij de SWOZ is niet ingewikkeld, het is een kwestie van gewoon doen! Draagt u ouderen en mensen met een beperking ook een warm hart toe?  Dan bent u van harte welkom als vrijwilliger bij de SWOZ! In deze folder leest u er meer over. Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.   

De organisatie en haar vrijwilligers

 SWOZ, partner in zelfstandigheid

Betaalde en onbetaalde medewerkers werken dagelijks samen om ouderen en mensen met een beperking te ondersteunen. Voor deze kwetsbare groep is de SWOZ  partner in zelfstandigheid. Daarom hebben we onder andere een maaltijdenservice, seniorenrestaurants, personenalarmering, klussendienst en ouderenadvisering. Ook organiseren we activiteiten. De SWOZ werkt samen met diverse andere organisaties en adviseert beleidsmakers.     

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Voor de SWOZ is het onmogelijk om haar activiteiten uit te voeren zonder vrijwilligers. Voor de noodzakelijke ondersteuning van ouderen en mensen met een beperking zijn vrijwilligers onmisbaar! Vrijwilligers dragen nooit de eindverantwoordelijkheid, die ligt altijd bij de SWOZ. Wel verwachten we dat vrijwilligers zich verantwoordelijk opstellen en zich houden aan de gemaakte afspraken.   

Wie zoeken wij?

Voortdurend zoeken wij nieuwe vrijwilligers. Bent u gemotiveerd, betrokken en betrouwbaar? Onderschrijft u de doelstelling van de SWOZ? Passen uw kennis, vaardigheden en competenties bij onze vrijwilligerstaken? Botsen uw individuele belangen niet met de belangen van het vrijwilligerswerk? Dan komen wij graag met u in contact! Voor sommige functies is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. 

SWOZ (Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht)

Uw partner in zelfstandigheid

Norderstedtplein 14, Zwijndrecht

) 078 620 60 60 (ma t/m do 09:00-17:00, vr 09:00-12:00)

[E] info©swoz•com

[I] www.swoz.com

U kunt hier de complete folder downloaden.