Stichting Welzijn
Ouderen Zwijndrecht

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht

Telefoon: 078 -6206060
  Email   (info©swoz•com)  

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag
09:00 uur tot 17:00 uur
Vrijdag
09:00 uur tot 12:00 uur

Zoeken

Zoeken in de website
Typ uw zoekterm in de onderstaande tekstruimte in en klik op "Zoek".

Mobiele alarmering buitenshuis

Strand

Door de toenemende vergrijzing en het beleid van de overheid ten aanzien van de zorg sector zullen steeds meer senioren een beroep moeten doen op hun kinderen en/of directe omgeving (Mantelzorg).

De SWOZ kan en wil hierin een ondersteunende rol bieden. In dit geval door het aanbieden van Mobiele Alarmering in de vorm van ‘Pebbles’.

Voor wie is Pebbles?

Pebbles is uitermate geschikt voor mensen met een beginnende vorm van dementie. Is men soms wat verward? Of weet men het even niet meer? Met een druk op de knop staat de gebruiker in contact met de mantelzorg of de meldkamer. Indien gewenst kan men zien waar de gebruiker zich bevindt op het moment van de melding. Dus hulp is altijd dichtbij.

Voor mensen in een latere fase van dementie is de Pebbles ook zeer geschikt. In deze fase kan gebruik gemaakt worden van een extra optie en wel door het instellen van een zo genaamde veilige zone. Wanneer de gebruiker de veilige zone verlaat wordt er automatisch gealarmeerd. Samen met de locatie bepaling is ook hier hulp altijd dichtbij en kan snel en adequaat worden ingezet.

Mobiele alarmering

  • Geeft een veilig gevoel
  • Is met name gericht op mensen met een beginnende dementie
  • Voor de mantelzorger die zorgt draagt voor mensen met een beginnende vorm van dementie
  • Beschikt over track en trace (altijd weten waar iemand is)
  • Gebied afbakening (signaal wanneer mensen gaan dwalen)
  • Kortom hulp altijd dichtbij!

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden neem dan geheel vrijblijvend contact met ons. Wij vertellen u er graag alles over.

Of download hier de folder.