Stichting Welzijn
Ouderen Zwijndrecht

Norderstedtplein 14
3332 GK Zwijndrecht

Telefoon: 078 -6206060
  Email   (info©swoz•com)  

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag
09:00 uur tot 17:00 uur
Vrijdag
09:00 uur tot 12:00 uur

Zoeken

Zoeken in de website
Typ uw zoekterm in de onderstaande tekstruimte in en klik op "Zoek".

Voor Elkaar

Homepagina

VOOR ELKAAR

De SWOZ focust zich op het partner in zelfstandigheid zijn voor mensen die hierbij wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Zoals ouderen en mensen met een beperking (ook van tijdelijke aard). Deze ondersteuning bestaat uit verschillende soorten dienstverlening. Een daarvan is Voor Elkaar.

De dienst Voor Elkaar wordt in de meeste gevallen uitgevoerd door vrijwilligers. Zij doen het voor u als klant. Maar ook de vrijwilliger zelf haalt uit het vrijwilligerswerk enige voldoening. Voor Elkaar dus. En als u geholpen bent dan is het weer Voor Elkaar!!

Voor wie?

Het is bedoeld voor ouderen en mensen met een beperking die niet of moeilijk meer in staat zijn om eenvoudig klussen in en rond het huis te doen of de boodschappen. Ook op sociaal gebied voor gezelschap en wandeling of ondersteuning van de mantelzorg. Tijdelijk of langdurig.

Het gebruik van Voor Elkaar

U kunt (tijdelijk) zelf u uw klussen niet meer doen of de boodschappen zijn te zwaar dan kunt u zich inschrijven (=gratis) bij de SWOZ en aanmelden voor Voor Elkaar. Per dienst is aangegeven welke kosten er betaald moeten worden . De afrekening vindt plaats via automatische incasso.

Onder Voor Elkaar vallen verschillende diensten:

  • Tuinonderhoud
  • Klussendienst
  • Boodschappendienst
  • Tot uw dienst.

Via het hoofdmenu Dienstverlening worden de verschillende onderdelen beschreven.